کارگاه آمادگی اپلای و پذیرش تحصیلی
دوره آمادگی برای موفقیت در اپلای
کارگاه آشنایی با اصول اخذ پذیرش تحصیلی و مهارت های دریافت بورسیه (فول فاند)
کارگاه آمادگی برای موفقیت در اپلای به صورت نیمه خصوصی و با حضور تنها 5 دانشجو برگزار می شود.
ما ترجیح می دهیم با تعداد کمتری از متقاضیان کار کنیم،
اما در عوض دانشجویان مان بالاترین نرخ پذیرش را داشته باشند.
ایستگاه بعدی، پاییز سال 2020 است؛ آیا برایش آماده اید؟
آیا شما هم با موضوع رفتن درگیر هستید؟ آیا شما هم دائما این احساس برای تان پیش می آید که در اینجا، به آن زندگی ای که دنبالش هستید نمی رسید و آن طور که باید، سهم و قدرتان شناخته نمی شود؟ آیا شما هم خودتان را لایق یک زندگی بهتر از این می دانید، اما وقتی به دور و برتان نگاه می کنید به این نتیجه می رسید که هیچ راهی برای رسیدن به این زندگی ایده آل وجود ندارد؟ آیا شما هم جزو آن دسته از جوان هایی هستید که تصمیم گرفته اید یک تحول واقعی را در زندگی تان به وجود بیاورید و می خواهید برای ساختن آن آینده رویایی، یک قدم محکم و حساب شده بردارید؟ آیا شما هم یک رویای بزرگ دارید؟
اگر این طور فکر می کنید، باید به شما بگویم که شما عضو گروه بزرگی از دانشجویان نخبه ایرانی هستید که به دنبال دست یافتن به فرصت های بزرگند. شما تنها نیستید. خیلی از دانشجویان و جوانان دیگر هم مثل شما فکر می کردند، بنابراین تصمیم گرفتند راه متفاوتی را در پیش بگیرند. آنها وارد مسیر سخت پذیرش تحصیلی شدند تا بتوانند از این طریق فرصت تحصیل و زندگی و کار در یک کشور پیشرفته و بزرگ را به دست بیاورند؛ و بسیاری از آنها موفق شدند و حالا مشغول تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا هستند. آیا شما هم می خواهید همین مسیر را انتخاب کنید؟ البته امیدوارم به خوبی بدانید که این مسیر، چه مسیر دشواری است و چه مشکلات و موانعی در برابر شما وجود دارد. شک نداشته باشید که این سفر، سفری طولانی و پراسترس و دشوار است و خیلی از دانشجویان نمی توانند به نتیجه دلخواه شان برسند. مشکلات و موانع زیاد است و گاهی یک اشتباه کوچک، فرصت اپلای را از بین می برد. به همین خاطر است که این «آرزو» برای خیلی ها تبدیل به «واقعیت» نمی شود.
وقتی تصمیم می گیرید برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروید، حجم زیادی از سوالات و مسائل و دغدغه ها ذهنتان را پر می کند؛ به کدام کشور بروم؟ چه رشته ای را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم؟ کدام دانشگاه برای من بهتر است؟ مدارک مورد نیاز برای پذیرش کدامند؟ آیا حتما باید مدرک زبان داشته باشم؟ آیا می توانم هزینه های زندگی و تحصیل در خارج از کشور را تامین کنم؟ چطور رزومه ام را آماده کنم؟ چطور فاند خوبی برای تامین هزینه هایم پیدا کنم؟ و …
این سوالات و دغدغه ها درگیرتان می کند و به همین خاطر مجبور می شوید بروید سراغ اینترنت و وبسایت ها و دوستان و اساتید و … اما هرچه بیشتر می خوانید و می پرسید و دنبال می کنید، مساله برایتان سخت تر و مبهم تر می شود. شک می کنید که آیا واقعا این راه، مسیر درستی است؟ مردد می شوید که حرف های وبسایت ها و آدم های دوروبرتان را باور کنید یا نه. و به مرور حجم زیاد حرف ها و شایعه ها و اخبار درست و نادرست کلافه تان می کند و خسته می شوید و چه بسا دست آخر با خودتان بگویید: نه! این طور نمی شود! من آدم اپلای نیستم!
حق دارید اگر نسبت به مسیر اپلای احساس عدم اطمینان داشته باشید و درباره آینده ای که در انتظارتان است اطمینان کافی نداشته باشید؛ شوخی نیست، صحبت یک زندگی است؛ آن هم نه در ایران و در میان اعضای خانواده و حلقه مطمئن دوستان، صحبت بر سر زندگی در غربت است، آن هم برای یک مدت طولانی، و شاید برای همیشه. اقدام به مهاجرت تحصیلی یا «اپلای» یکی از بزرگ ترین تصمیمات زندگی هر دانشجویی است. تصمیمی که تاثیر فوق العاده ای در آینده دانشجو دارد و می تواند مسیر زندگی او را صد و هشتاد درجه تغییر دهد. اهمیت خاص این تصمیم باعث می شود که مواجه شدن با آن و یافتن یک پاسخ درست و مناسب برای آن بسیار سخت شود. این تصمیم، تصمیم راحتی نیست. پس هر آدم عاقلی سعی می کند همه جوانب را در نظر بگیرد و بی گدار به آب نزند!
آیا آماده اید؟ آیا واقعا توانایی اش را دارید که در حالی که دوستان و همکلاسی های تان مشغول استراحت و تفریح هستند، از راحتی و خوشی های تان بزنید و درگیر پیچ و خم های گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارجی شوید؟ آیا می دانید که از زمانی که سفر اپلای را آغاز می کنید، دست کم (تاکید می کنم: دست کم) یک سال زمان لازم است تا به مقصد برسید؟ و آیا می دانید که حتی وقتی از ایران خارج می شوید و زندگی تان را به عنوان یک دانشجو در خارج از ایران شروع می کنید، باز هم مشکلات و موانع زیادی جلوی راه تان خواهد بود؟
می دانم که با خیلی از این مشکلات آشنا هستید. و می دانم که بی دلیل نیست که علی رغم همه این مشکلات، باز هم علاقه مندید درباره این سفر بیشتر بدانید و از جزییات آن بیشتر آگاه شوید. همه بچه هایی که برای شرکت در دوره های آمادگی اپلای به «اپلای آکادمی» می آیند، به دنبال یافتن راه مناسب و مطمئنی برای موفقیت در پذیرش تحصیلی هستند. می خواهند مسیر تازه ای را در زندگی شان ایجاد کنند، می خواهند رویای شان را به واقعیت تبدیل کنند. این جمله ای است که در جلسه اول دوره، تقریبا از همه این دانشجویان می شنوم: «می خواهم تحصیلاتم را در خارج از کشور ادامه بدهم تا در آینده یک زندگی فوق العاده را برای خودم و خانواده ام به وجود بیاورم.»
حتما راهی وجود دارد …
واقعیت این است که مساله ادامه تحصیل در خارج، آنقدرها هم پیچیده و مبهم نیست. فقط کافی است با مهم ترین مراحل و لوازم آن آشنا باشیم. کافی است بدانیم مقصدمان کجاست و برای رسیدن به این مقصد به چه لوازمی نیاز داریم. این هم سفری است مثل سفرهای دیگر؛ و مثل هر سفر دیگری نیاز دارد که مقصدی برایش تعیین کنیم، لوازمی برای راه مان برداریم، امکانات و تجهیزاتی برای طی کردن مسیر داشته باشیم و در نهایت با آگاهی و امید و اعتماد به نفس، راهی سفر شویم.
خیلی از دانشجویان هم با همین آگاهی و امید و اعتماد به نفس راه شان در اپلای را شروع کردند و حالا در یکی از دانشگاه های برتر دنیا، در یکی از کشورهای پیشرفته مشغول تحصیلند. هر ساله هزاران دانشجو، با هدف ادامه تحصیل، اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی کرده و راهی دانشگاه های اروپایی و آسیایی و آمریکایی می شوند. دائما در رسانه ها اخبار موفقیت دانشجویان و نخبگان ایرانی را در دانشگاه های مختلف دنیا می شنویم و در دانشگاه محل تحصیل مان، دوستان و همکلاسی هایی را می بینیم که تا دیروز در کنار ما بودند، اما حالا به یک دانشگاه برتر بین المللی رفته اند تا زندگی جدیدی را در آن سوی دنیا شروع کنند.
اما در این میان یک سوال مهم وجود دارد؛ سوالی که هر کسی که تصمیم به رفتن می گیرد، بلافاصله از خودش می پرسد: «آیا راهی وجود دارد که مطمئن شوم می توانم در این مسیر موفق شوم؟ چطور باید مطمئن شوم که این راه در نهایت به نتیجه می رسد و من زندگی جدیدم را در کشور دلخواهم شروع می کنم؟»
شاید مثل خیلی از دانشجویان دیگر، برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا بعضی از دانشجویان در اقدام شان برای ادامه تحصیل موفق می شوند و بعضی ها نمی شوند. چه فرقی بین این دو دسته وجود دارد؟ در مورد خود شما چطور؟ آیا اگر برای اپلای اقدام کنید، جزو دسته موفق ها قرار می گیرید یا جزو دسته دوم؟ اگر شما بخواهید این مسیر را شروع کنید، و یا حتی اگر این مسیر را آغاز کرده اید و در ابتدای راه هستید، آیا می توانید با اطمینان بگویید که موفق می شوید؟ اصلا آیا معیاری وجود دارد که بشود از همان ابتدا، احتمال موفقیت یا عدم موفقیت در اپلای را دریافت؟ اگر هست این معیار چیست؟
خیلی از دانشجویان، وقتی در ابتدای راه اپلای، با این مسائل و مشکلات برخورد می کنند ناامید می شوند و دست از تلاش می کشند. بعضی از دانشجویان هم هستند که از همان ابتدا ترجیح می دهند که درگیر این مسائل نشوند و در عوض، با پرداخت میلیون ها تومان پول، پرونده پذیرش خود را به دست یک وکیل می سپارند که در واقع با این کار، سرنوشت موفقیت در اپلای را از دستان مطمئن خودشان خارج می کنند. دلیل این دانشجویان این است که می گویند با این مسیر آشنا نیستند و به همین دلیل، ترجیح می دهند درگیر این پرونده نشوند و کار را به دست یک فرد مطلع بسپارند. اما آیا می دانستید که تعداد بسیار زیادی از کسانی که ادعا می کنند وکیل پرونده های اپلای هستند، خودشان تا به حال حتی یک تجربه موفق اپلای نداشته اند و بسیاری از این موسسات نیز مورد تایید وزارت علوم نیستند و بنابراین کارشان غیرقانونی است؟ به عبارت دیگر، این افراد که ادعا می کنند وکیل مهاجرت هستند، فرق چندانی با خود شما ندارند! آنها صرفا با استفاده از منابع مختلف، به ویژه با تکیه بر اینترنت، اطلاعاتی را در مورد کشورهای مختلف و شرایط پذیرش آنها کسب کرده اند و همین اطلاعات را به شما می فروشند.
مهم تر از آن؛ آیا می دانستید که حتی اگر وکیل هم بگیرید و توان پرداخت دستمزدهای میلیونی وکلای مهاجرت را داشته باشید، باز هم مجبورید مهم ترین کارها را، چه در زمان آماده سازی مدارک و پر کردن اپلیکیشن و چه در زمان گرفتن ویزا، خودتان انجام دهید؟ قانونا هیچ کس به جز شما نمی تواند برای مصاحبه ویزا به سفارت برود و هیچ کس غیر از شما نمی تواند مستندات و مدارک مورد نیاز را به کارمند سفارت تحویل بدهد. قانونا هیچ کس غیر از شما نباید با استاد راهنما مکاتبه کند و اگر هم این اتفاق بیفتد، در نهایت، این شما هستید که مجبورید در جلسه مصاحبه اسکایپی، جلوی استاد بنشینید و با او صحبت کنید. پس پرداخت این دستمزدهای کلان چه فایده ای دارد اگر در تمام مراحل این پروسه، خود شما باید حضور داشته باشید و کارها را پیش ببرید؟
به همین دلیل است که همه دانشجویانی که واقعا در عمل موفق شده اند از بهترین دانشگاه های آمریکا و اروپا پذیرش فول فاند بگیرند، تمام فرایند پذیرش را خودشان انجام داده اند و چنین کار سرنوشت سازی را به یک غریبه نسپردند. چه در زمان انتخاب کشور و دانشگاه، و چه در زمان آماده سازی مدارک و پر کردن فرم درخواست، و چه در زمان اخذ ویزا، این خود دانشجو بود که کارهای لازم را انجام داد و در نهایت یک تجربه موفق را به دست آورد. اما این دانشجویان چه چیزی داشتند که باعث موفقیت شان شد؟
دانشجویان موفق ایرانی که همین حالا مشغول تحصیل در دانشگاه های هاروارد، MIT، استنفورد، آکسفورد و کمبریج هستند، دانشجویانی مثل شما بودند و در ایران و در دانشگاه هایی مثل دانشگاه های شما تحصیل می کردند. آنها چیزی بیشتر از شما نداشتند، شاید حتی بگوییم در اغلب موارد در مسائل مالی، یا مهارت های شخصی، یا توانایی های اجتماعی نسبت به خیلی ها پایین تر بودند. اما با این حال یک ویژگی مشترک در همه این دانشجویان وجود دارد که باعث موفقیت آنها در فرایند اپلای شد. ویژگی ای که البته برای به دست آوردنش تلاش کردند، و تا لحظه آخر روی آن تمرکز داشتند و پرورشش دادند.
آیا آماده اید؟ آیا واقعا توانایی اش را دارید که در حالی که دوستان و همکلاسی های تان مشغول استراحت و تفریح هستند، از راحتی و خوشی های تان بزنید و درگیر پیچ و خم های گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارجی شوید؟
اما این ویژگی مشترک چیست؟
کاش می شد این ویژگی مشترک را در یک یا دو کلمه خلاصه کرد تا همه بتوانند به روشنی و خیلی سریع به آن دست پیدا کنند. اما واقعیت این است که همه چیزهای بزرگ و ارزشمند، همان قدر که بزرگ و ارزشمندند، به همان نسبت دستیابی به آنها هم سخت تر است. می شود نام این ویژگی را «یک نقشه جامع» گذاشت؛ «یک نقشه جامع موفقیت». یک راهکار یا یک نسخه مشخص که برای رسیدن به موفقیت ضروری است. اما این نقشه موفقیت چیست و چطور می شود آن را به دست آورد؟
من، مهدی پاک نهاد، بیش از 5 سال از وقتم را روی کیس های اپلای تحقیق کردم و دلایل موفقیت یا عدم موفقیت شان در فرایند اپلای را مورد مطالعه قرار دادم. علاقه ام به موضوع اپلای از دوره لیسانس شروع شد، اما اولین تجربه پذیرش تحصیلی ام مربوط به دوره کارشناسی ارشد است. در دوره لیسانس، با اینکه بسیار علاقه داشتم که تحصیل در یک دانشگاه بین المللی و معتبر را تجربه کنم، اما برای این کار اعتماد به نفس کافی نداشتم. تصورم این بود که رزومه و شرایط مناسبی برای پذیرش ندارم و به همین دلیل هم فرصت این تجربه بزرگ را در آن مقطع از دست دادم. اما در دوره ارشد، تصمیم گرفتم هر طور که شده خودم اقدام به اپلای کنم که نتیجه اش اخذ پذیرش از دانشگاه وین اتریش شد. تحصیلم در دانشگاه وین را شروع کردم اما به دلایلی در آن مقطع، سفرم به اتریش نیمه کاره ماند و مجبور شدم به ایران برگردم. در دانشگاه تهران مدرک ارشدم را گرفتم، و بعد بلافاصله تحصیلم در مقطع دکتری را در همان دانشگاه آغاز کردم. در طول تحصیل در مقطع دکتری، چند فرصت برای شرکت در کنفرانس های بین المللی پیش آمد که از آنها نهایت استفاده را بردم، اما همچنان علاقه مند بودم که تجربه یک تحصیل بلندمدت در دانشگاه های مورد علاقه ام در اروپا یا آمریکا را به دست بیاورم. به همین خاطر، در همان دوره PhD، در یک برنامه تبادل دانشجویی شرکت کردم و به سوئیس (دانشگاه زوریخ) رفتم، و بعد از بازگشت از سوئیس، مجددا برای شرکت در یک فرصت مطالعاتی، اقدام به اپلای کردم و در کمتر از یک سال، از پنج دانشگاه برتر دنیا (کمبریج انگلستان، زوریخ سوییس، وین اتریش، لوون بلژیک، و دی پال آمریکا) پذیرش گرفتم. در نهایت فرصت مطالعاتی ام را در آمریکا گذراندم و به ایران برگشتم. در حال حاضر نیز مشغول انجام کارهای مربوط به اپلای مقطع پست داک از دانشگاه تورنتوی کانادا هستم و سفرم به زودی آغاز می شود.
در طول سال هایی که با موضوع اپلای درگیر بوده ام، بسیاری چیزها را در بین دانشجویان متقاضی اپلای دیدم و متوجه نکات و ریزه کاری های فراوانی در این فرایند شدم. راه پرپیچ و خم اپلای را مراحل و ایستگاه های فراوانی تشکیل می دهند که اگر برای عبور از آنها نقشه روشن و از پیش آماده ای در اختیار نداشته باشیم، به احتمال فراوان گم خواهیم شد. و گم شدن، سرنوشت تاسف انگیز بیش از 70 درصد کسانی بوده است که اقدام به اپلای کردند و هزینه و وقت و انرژی زیادی را در این راه گذاشتند، اما به خاطر همان چیزی که در ابتدا گفتم، یعنی فقدان یک نقشه جامع که روشنگر راه موفقیت اپلای باشد، سر از بیراهه ها درآوردند.
من متوجه شدم که می توان برای فرایند اخذ پذیرش تحصیلی یک نقشه جامع و فراگیر طراحی کرد که شامل همه اجزا و مراحل اصلی باشد. وقتی که مسیر اپلای خودم را مرور کردم و وقتی با دوستانی که در پذیرش تحصیلی موفق شده بودند صحبت کردم، متوجه شدم که می شود این فرایند را در چند گام اصلی بازسازی کرد و به یک الگوی فراگیر رسید. برایم بسیار جالب بود که فهمیدم علیرغم تمام تفاوت هایی که بین کشورها، دانشگاه ها، شرایط و دستورالعمل های تحصیلی و قوانین و مقررات آموزشی وجود دارد، تمام متقاضیان پذیرش در کشورهای مختلف، عملا این گام های مشترک را طی می کنند تا تحصیل شان در دانشگاه مقصد را شروع کنند. به بیان دیگر، الگویی وجود دارد که هر متقاضی پذیرش، برای رسیدن به هدف نهایی، الزاما از آن تبعیت می کند و در چارچوب گام های آن پیش می رود. این طور شد که توانستم «نقشه جامع موفقیت در اپلای» را طراحی کنم. نقشه ای که 12 گام اصلی دارد و از نقطه شروع اپلای تا گام آخر که ورود به کشور جدید است را در برمی گیرد. و حالا بسیار خوشحالم که می توانم این الگو را با شما در میان بگذارم.
دوره نیمه خصوصی آمادگی اپلای
ما در اپلای آکادمی، دوره های مختلفی را برای آموزش اپلای و پذیرش تحصیلی ارائه می کنیم. از دوره های جامع آمادگی اپلای که دوره های بلندمدت دو ماهه اند تا دوره های کوتاه تر و فشرده تر. اما ویژگی همه این دوره ها این است که در آن تلاش می کنیم تا دانشجویان را با همه اصول و مهارت های لازم اپلای آشنا کنیم. یکی از این دوره ها، دوره های نیمه خصوصی اپلای است که در آن تعداد محدودی از دانشجویان (5 نفر) به صورت حرفه ای و تخصصی و عملی برای اپلای آماده می شوند. هدف این دوره، بالا بردن مهارت دانشجویان است تا بتوانند در برنامه پذیرش پیش رو، به راحتی کشور و دانشگاه مقصدشان را انتخاب کرده و مدارک مورد نیاز اپلای را آماده کنند.
این کارگاه، به علاقه مندان اپلای کمک می کند تا بتوانند یک بار به صورت کامل و صفر تا صد، با همه جوانب و پیش نیازها و مدارک مورد نیاز اپلای آشنا شوند و یک اطلاع دقیق و کامل از ادامه تحصیل در خارج پیدا کنند. ما در این کارگاه ها کمک می کنیم تا شما با همه جزئیات ضروری و مهم آشنا شوید و به صورت گام به گام، کارها و مراحل مورد نیاز اپلای را انجام دهید.
اطلاعات کارگاه:
زمان دوره: پنج شنبه، 20 و 27 تیر ماه- ساعت 9 صبح الی 12
طول دوره کارگاه: مجموعا 7 ساعت (6 ساعت آموزش و یک ساعت مشاوره اختصاصی)
مدرس دوره: دکتر مهدی پاک نهاد
مخاطبین دوره: دانشجویان لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری در تمامی رشته ها، و کلیه علاقه مندان به اپلای و مهاجرت تحصیلی
مهم ترین دستاورد کارگاه:
بهترین دستاورد این کارگاه، قرار دادن شما در مسیر درست اپلای و بالابردن احتمال موفقیت شما از طریق اطلاعات کامل، دست اول، و مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی از دانشگاه های مختلف است. در عین حال، شما با شرکت در این کارگاه، این فرصت را خواهید داشت که از مشاوره تخصصی و اختصاصی یک مربی مهاجرت برای پرونده خودتان استفاده کنید. هر کدام از اعضای کارگاه این فرصت را دارند که به مدت یک ساعت، با مدرس کارگاه صحبت مشورت کرده و سوالات و مشکلات شخصی شان را با او در میان بگذارند.
با شرکت در این کارگاه چه چیزهایی به دست می آورم؟
-
6 ساعت آموزش مفید و کاربردی
-
یک ساعت مشاوره تخصصی
-
پاورپوینت استاد
-
فایل صوتی کارگاه
-
یک فایل تصویری هدیه (فیلم آموزشی «راهنمای گام به گام اپلای» به مدت 2 ساعت)
چرا باید در این کارگاه شرکت کنم؟
اگر شما قصد دارید به زودی اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی کنید، این کارگاه بسیاری از نیازهای شما را برطرف خواهد کرد. اپلای یک پروسه طولانی، چندمرحله ای و گاها پیچیده است که اغلب متقاضیان، مجبورند برای موفقیت در آن، روی تجارب و کمک های یک فرد متخصص تکیه کنند. همه دانشجویانی که اقدام به اپلای می کنند با سوالات فراوانی روبرو می شوند و گاهی دچار مشکلات یا دغدغه هایی می شوند که نیاز است برای برطرف کردن شان با یک متخصص مشورت کنند. در عین حال، این کارگاه، یک دوره عملی و کاربردی است و شما به عنوان یک شرکت کننده، این فرصت را دارید که به صورت عملی، از تجارب و اطلاعات و منابع بروز و علمی ارائه شده در کارگاه، برای موفقیت در پروسه مهاجرت تان استفاده کنید؛ منابع و اطلاعات و تجاربی که ویژه شماست و افراد خارج از کارگاه به آن دسترسی نخواهند داشت.
چرا دکتر پاک نهاد برای تدریس این کارگاه مناسب است؟
دکتر پاک نهاد بیش از هفت سال است که به صورت مستمر و عملی با اپلای و پذیرش تحصیلی درگیر بوده و به عنوان یک مربی و مدرس اپلای، با انواع کیس های اپلای و پرونده های مهاجرتی و دانشجویان متقاضی در کشورهای مختلف روبرو بوده است. او خود چندین تجربه پذیرش موفق را در دانشگاه های بزرگی همچون کمبریج، زوریخ، و وین داشته و از نزدیک با همه مسائل اپلای آشناست. او صاحب تالیفات مختلف بوده و کتابی با عنوان «راهنمای جامع اپلای» نوشته است.
درباره مدرس کارگاه
مدرس: دکتر مهدی پاک نهاد
- دارنده پنج دعوتنامه (Admission Letter) از پنج دانشگاه برتر جهان (کمبریج انگلستان، زوریخ سوییس، وین اتریش، لوون بلژیک، و دی پال آمریکا)
- موفقیت در اخذ پذیرش تحصیلی مقطع فوق لیسانس از دانشگاه وین اتریش (2015-2014) (تحصیل در دانشگاه وین نیمه کاره ماند)
- برنده برنامه تبادل دانشجویی دانشگاه زوریخ سوئیس (2017-2016)
- برنده بورس تحقیقاتی یک ساله از دانشگاه دی پال آمریکا (2018-2017)
- مولف و مترجم پنج عنوان کتاب (از جمله کتاب های نقشه جامع موفقیت در پذیرش تحصیلی (اپلای)، اصول و مهارت های پروپوزال نویسی، اصول و مهارت های مقاله نویسی ISI، اصول ارائه و سخنرانی علمی، و …)
- بیش از 7 سال تحقیق و تدریس در زمینه اپلای، روش تحقیق آکادمیک و توامندسازی دانشجویان در فرایند پذیرش تحصیلی
محورهای کارگاه:
مباحث این کارگاه را می توان در چند محور اصلی خلاصه کرد:
-
کلیات، تعاریف، و مقدمات اپلای
-
برنامه ریزی و زمان بندی
-
انتخاب کشور و دانشگاه
-
جستجوی استاد راهنما و راه های شناسایی او
-
ارسال ایمیل و انجام پروسه مکاتبه با دانشگاه و اساتید
-
آماده سازی مدارک و مستندات (ریزنمرات و دانشنامه، CV، انگیزه نامه، توصیه نامه، مدرک زبان)
-
معرفی آزمون های زبان (آیلتس، تافل، GRE)
-
مهم ترین هزینه های اپلای و بهترین راهکارها برای کاهش این هزینه ها
-
مهم ترین فاندها و بورسیه های تحصیلی و راهکارهای دریافت آنها
روش های برگزاری کارگاه: حضوری و غیرحضوری
این دوره از کارگاه، به دو صورت «حضوری» و «غیرحضوری» برگزار می شود تا علاقه مندانی که به هر دلیل، امکان حضور در روز برگزاری کارگاه را ندارند، این فرصت را از دست ندهند.
برخلاف دوره های قبلی که فقط مختص کسانی بود که می توانستند به صورت حضوری در کارگاه شرکت کنند، در این دوره تصمیم گرفتیم برای علاقه مندانی که امکان حضور ندارند، راه حلی پیدا کنیم. به همین دلیل به سراغ سیستم غیرحضوری رفتیم که ویژه دوستانی است که علاقه مندند فیلم ضبط شده کارگاه را در اختیار داشته باشند؛ نام این ثبت نام «ثبت نام دوره غیرحضوری» است. در ثبت نام دوره غیرحضوری، بعد از برگزاری کارگاه، فیلم کامل کارگاه همراه با فایل پاورپوینت تدریس شده توسط استاد در اختیار فرد ثبت نام کننده قرار می گیرد. فایل تصویری کارگاه پس از پایان کارگاه تدوین شده و به فاصله 48 ساعت در دسترس ثبت نام کنندگان قرار می گیرد.
لازم به ذکر است که دوستانی که به صورت غیر حضوری ثبت نام می کنند امکان استفاده از فرصت مشاوره را نخواهند داشت.
سؤالاتی که ممکن است بخواهید از ما بپرسید:
- آیا این برنامه، فقط سخنرانی محور است؟
خیر؛ کارگاه «آمادگی اپلای»، به خاطر ماهیت تعاملی و عملی موضوع بحث، یک برنامه عملیاتی است. در این کارگاه، شواهد و مثال های عینی بسیاری ذکر خواهد شد. بخشی از موضوعات مرتبط با بحث، توسط استاد، در اختیار شرکت کنندگان قرار داده خواهد شد و به صورت عملی، اشتباهات معمول و مشهود آنها مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین مواردی مانند نحوه آماده سازی مدارک مورد نیاز برای اعزام، نحوه ارتباط و تعامل با استاد راهنمای دانشگاه مقصد و … به صورت عملی تمرین خواهد شد. حتی الامکان همه تلاش ها در این کارگاه مبتنی بر این است که کلیه شرکت کنندگان به صورت عملی درگیر بحث اپلای و نحوه اخذ پذیرش تحصیلی و مسائل مرتبط با آنها شوند.
- آیا مطالب دوره برای من کاربردی است؟
چیزی که درباره این دوره مهم است دقیقا «کاربردی» بودن آن است. به این معنا که ما نمی خواهیم با بحث های تئوریک و تعریفی و کلی، وقت کارگاه را بگیریم، برعکس، هدف ما این است که مهم ترین و متمایزترین اطلاعات و مهارت هایی که شما برای فرایند اعزام خود نیاز دارید در اختیارتان قرار دهیم. به همین دلیل، آموزش های استاد، همگی دارای یک دستورالعمل کاربردی و اجرایی هستند که برای شما طراحی شده تا دقیقا بدانید از چه نقطه ای باید شروع کنید و چطور پیش بروید و در نهایت به کجا برسید.
- من در بحث اپلای، و شرکت در دوره های مربوط به خارج کشور هیچ تجربه ای ندارم، آیا این دوره برای من مفید خواهد بود؟
اغلب کسانی که در دوره های ما شرکت می کنند، به دنبال آن هستند که مهارت های لازم را برای فعالیت های آکادمیک و به طور مشخص فرایند شرکت در دوره های خارج از کشور فرا بگیرند تا در نهایت بتوانند بدون تکیه بر دیگران و به طور مستقل، کارشان را به ثمر برسانند. بحث اپلای و پذیرش تحصیلی از جمله موضوعاتی است که به شدت نیازمند یک ارائه و آموزش گام به گام است تا همه مباحث اصلی و مهم را در اختیار دانشجو قرار دهد. مدرس دوره، فرض را بر این می گذارد که مخاطبینش اطلاع چندانی از پروسه اخذ پذیرش تحصیلی ندارند و استاد بر همین اساس آموزش هایش را به صورت گام به گام پیش می برد. بنابراین نگران نباشید؛ اگر هیچ تجربه ای ندارید، مطمئن باشید این دوره، اولین تجربه ارزشمند شما در بحث اپلای خواهد بود که شما را به هدف اصلی تان، یعنی کسب یک تجربه ارزشمند و غنی آکادمیک در یک کشور خارجی راهنمایی خواهد کرد.
- من در شهرستان زندگی میکنم، چطور میتوانم در این دوره شرکت کنم؟
در حال حاضر این کارگاه به صورت حضوری برگزار می شود. اما با توجه به اینکه کارگاه فیلمبرداری می شود می توانید فیلم این کارگاه را از طریق سایت ما تهیه بفرمایید. همچنین دوستانی که فیلم ها و محصولات سایت اپلای آکادمی را تهیه می کنند می توانند با مدرس کارگاه در ارتباط بوده و سوالات خود را مطرح کنند.
- من اقدام برای اعزام را شروع کرده ام و تا اندازه ای هم پیش رفته ام و برخی مراحل کار را انجام داده ام؛ آیا می توانم از مدرس کارگاه برای راهنمایی ادامه کارم کمک بگیرم؟
بله. در پایان کارگاه، یک فرصت پرسش و پاسخ به دانشجویان داده می شود تا سوالات خودشان را از استاد بپرسند. همچنین (و این کمک خوبی به شما خواهد بود) شما می توانید حتی پس از اتمام کارگاه و در روزهای بعد، از طریق پیج اینستاگرام اپلای آکادمی، به طور مستقیم با دکتر پاک نهاد در ارتباط باشید و سوالاتتان را از ایشان بپرسید.
هزینه ثبت نام کارگاه «آمادگی برای اپلای»
شما با شرکت در این دوره آموزشی، در حقیقت برای آینده شغلی و حرفه ای خود سرمایه گذاری می کنید. مطمئن باشید که هزینه، تلاش، و زمانی که برای حضور در این دوره خرج می کنید، در مقابل آنچه در آینده به دست خواهید آورد، به هیچ عنوان قابل مقایسه نخواهد بود. شما با تصمیم امروزتان، زندگی فردای تان را می سازید.
هزینه شرکت در کارگاه 300 هزار تومان است. اما در حال حاضر یک تخفیف 50 درصدی برای علاقه مندان به اپلای در نظر گرفتیم که به مدت محدود قابل استفاده است. بنابراین دوستان علاقه مند می توانند با فقط 150 هزار تومان در کارگاه ثبت نام کنند.
در صورتی که سوال و یا ابهامی دارید حتما ما در میان بگذارید.
applyacademy24@gmail.com (ایمیل وبسایت)
https://instagram.com/applyacademy (پیج ایسنتاگرام)
02166927480 – 02166927620 (تلفن های دفتر)
09913762432 (پیامک)
محصولات مرتبط با موضوع این کارگاه:
دیدگاهتان را بنویسید